Beste lezer

Wij hebben Martin gevraagd om langs te komen voor zonnepanelen. We kregen het tijdens ons gesprek ook over de verwarming in de convectorput. Deze was al zeer oud, verkeerd geplaatst en was duur in gebruik. Wij wilden hier wel een keer wat anders.

Na een goede uitleg en natuurlijk een duidelijke kostenbegroting, is er opdracht gegeven en is de nieuwe convector geplaatst. Dit ging zeer vakkundig, bovendien werd de omgeving opvallend netjes achtergelaten. Nadien werd de aansluiting voor de zonnepanelen gemaakt in de berging, heel deskundig moet ik zeggen.

Korte tijd later kwamen de zonnepanelen. Ze werden aangesloten en alles werkte perfect! Er werd ook nadien natuurlijk goede uitleg gegeven. Een tijdje later bleek er lekkage te zijn na een hevige regenbui, op het dak van een ander gedeelte van de woning hoor (niet bij de zonnepanelen). Ik belde Martin, hij was er snel om het dak te inspecteren. Hij heeft mij daarbij verschillende opties voorgelegd, maar ook deskundig en eerlijk advies gegeven. Op dit gedeelte van het dak is er inmiddels nieuwe dakbedekking gelegd. Ook dit is secuur gedaan.

Wij zullen Martin en zijn team zeker aanraden. Martin is eerlijk, vraagt een reƫle prijs en zijn hele team werkt keurig netjes. Hij is zeer betrouwbaar. Wij hebben niet voor niets verschillende klussen door hem laten uitvoeren!!! Gr. Cor en Bianca

Cor en Bianca over zonnepannelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

klik hier en bel