Airconditioning voor optimale luchtregulering bij jou thuis of werkomgeving

Airconditionings voor thuis of op het werk zijn ideale machines voor klimaatregeling in binnenruimtes. Luchtbehandeling (of luchtregeling) is de primaire taak van deze klimaatsystemen. Andere namen die worden gebruikt zijn o.a. luchtregelaars, klimaatregelaars, klimaatregeling of comfortkoeling. Houd temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau in elke ruimte waar je je ook maar bevindt. Wonen en werken in een aangenaam klimaat is nu voor iedereen binnen bereik door een airconditioning!

Betaalbare airconditioning is de oplossing voor een beter klimaat in huis of kantoor

Systemen voor beheren van het klimaat binnen zoals een airconditioning (mobiel of vaste split units) worden door velen nog gezien als een luxe artikel. Tegenwoordig zijn deze machines relatief goedkoop in aanschaf en gebruik. Kies voor een airconditioning met het klasse A-label zodat je zeker weet dat je niet teveel betaald op het energiegebruik. Een airconditioning met warmtepomp en inverter zijn zelfs zuiniger in gebruik dan een CV ketel! Kies voor een airconditioning die weinig energie gebruikt!

Airconditioning is specialistisch werk, waarvoor een F-gassen erkenning nodig is.Voor deze techniek is branchekennis essentieel om een verantwoorde keuze te kunnen maken.

In onze showroom hebben we de merken, Haier, Daikin en Mitsubishi hangen, in diverse kleuren en stylen. Ook kunnen we een aantal unit laten horen en voelen.

De afgelopen jaren hebben we al vele airco,s geplaatst bij particulieren thuis, het onderhoud kunnen we periodiek uitvoeren.

Voor goed en gedegen advies komen we graag bij u langs.

Airconditioning

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

klik hier en bel