Wij zijn in het bezit van een warmetebeeldcamera, met deze camera breiden wij onze service naar klanten toe uit.

Met een warmtebeeldcamera is het mogelijk om defecten in vloerverwarming,waterleidingen, badkamers, meterkasten en radiatoren in een snellere tijd op te sporen zonder hak en breekwerk.

Een warmtebeeldcamera geeft op een scherm het beeld thermografisch weer, waardoor direct temperatuursverschillen te zien zijn.

Kijk je door de camera naar een vloer met vloerverwarming, dan zie je precies waar alle leidingen liggen, dit geld ook voor cv leidingen in de vloer en wanden, dit kan handig zijn om problemen direct te herkennen maar ook wanneer u een gat wil boren in een vloer waar verwarmingsleidingen in zijn aangebracht.

Als bv een zekering in de meterkast er regelmatig uitspringt, dan is het mogelijk om dmv de camera precies te zien welke groepen overbelast zijn.

Wordt een deel van de verwarming niet goed warm, of gaat u boren of slopen, dan kunt u een beroep op ons doen om leidingen in beeld te brengen en af te tekenen op de vloer en wanden.

Wanneer u een plafond heeft met afbladerend stucwerk of vochtvlekken in de woning dan kunnen wij voor het complete herstel zorgen, wij regelen de zaken met uw verzekering en zijn bij het eventuele bezoek van een verzekeringsexpert aanwezig.

Lekdetectie
klik hier en bel