Bij designradiatoren wordt vaak gedacht aan handdoekradiatoren,  er is echter veel meer mogelijk.

Bij de inrichting van een woning wordt vaak veel zorg besteed aan de aankleding van de ruimte en het meubilair.
Is de ruimte gereed dan is deze naar persoonlijke wensen aangekleed waarbij overal aan wordt gedacht, de vloer ,de wanden,de ramen en de meubels.

Loop je door de nieuwe ,smaakvol ingerichte kamer dan vallen altijd die “lelijke”witte radiatoren onder het raam extra op.
Door jarenlange ervaring met designradiatoren kunnen wij u behulpzaam zijn met het uitzoeken van mooie radiatoren,in sommige situaties mogen ze opvallen in andere juist niet.

Ook leidingwerk kan vaak onzichtbaar worden weggewerkt.

Designradiatoren zijn in oneindig veel kleuren, maten en uitvoeringen verkrijgbaar, vandaar dat wij onze showroom op afspraak geopend hebben.
Een goed advies is alleen te geven wanneer de situatie bekend is, we komen hiervoor graag bij u langs en nemen u daarna mee naar onze showroom.

Wij hebben radiatoren van het merk Jaga,Thermic,Vasco,Brugman,Henrad en Instamat in onze collectie.

Omdat designradiatoren op maat worden gemaakt zitten er vaak levertijden op, in de winter kan dat betekenen dat u tijdelijk zonder verwarming zit.
Wij hebben dit opgelost door een grote radiator op wielen te maken welke dmv flexibele leidingen ,tijdelijk,op de bestaande installatie wordt aangesloten.

Sinds kort staan er bij ons ook een aantal radiatoren van gietijzer in de showroom, dit zijn ledenradiatoren met mooie motieven.

Deze radiatoren zijn zeer geschikt als warme decoratie in een oude woning, net als vroeger staan deze op pootjes.

Voor de advisering van de juiste designradiator komen we graag ,vrijblijvend,langs om samen met u, de radiator te kiezen die voldoende vermogen heeft en perfect bij uw interieur past.

Designradiatoren
klik hier en bel