0

nieuwe foto

teksten
By : beheer | jul 30, 2018
0

Zonnepanelen

Martin Koopman Installatietechniek BV en is gespecialiseerd in zonne-installaties. Sinds de intruductie van zonnepanelen hebben we reeds honderden particuliere en bedrijfsmatige installaties geplaatst, waardoor we ons echt specialist kunnen noemen. Prijzen van zonnepanelen zijn in een paar jaar tijd met
By : beheer | apr 10, 2017
Zonnepanelen

Martin Koopman Installatietechniek BV en is gespecialiseerd in zonne-installaties.

Sinds de intruductie van zonnepanelen hebben we reeds honderden particuliere en bedrijfsmatige installaties geplaatst, waardoor we ons echt specialist kunnen noemen.

Prijzen van zonnepanelen zijn in een paar jaar tijd met meer dan 60% omlaag gegaan, dit betekent dat een doe-het-zelf pakket binnen 4 jaar al kan worden terugverdient.

Wanneer u zelf niet het dak op wilt en het liever aan ons uitbesteed, dan kan dat uiteraard.Wij zorgen voor een veilige en deskundige montage door onze eigen mensen. De terugverdientijd ligt nu al op 6 jaar!!

Zakelijk is het nog interessanter, wij rekenen u voor dat een eenmanszaak of een VOF de installatie al binnen 2- 2,5 jaar terugverdient.

Een terugverdientijd is natuurlijk niet echt interessant, wat veel interessanter is dat de investering zowel zakelijk als particulier een veel hoger rendement oplevert dan de rente bij banken. We praten hier over 10-15% per jaar en door stijgende energietarieven wordt dat ieder jaar meer!

Plaatsen en leveren van zonnepanelen houdt bij ons niet op na de plaatsing. Op wisselende tijden monitoren we uw installatie, om zeker te weten dat de beloofde opbrengst ook wordt behaald. Voor iedereen die de levering en montage graag wil laten verzorgen, staan wij als team klaar om het gehele traject te verzorgen, tot de aanvraag van de eventuele subsidie toe.

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u graag de energierekening omlaag brengen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Professioneel en eerlijk!

Zonnepanelen
klik hier en bel