Hybride warmtepomp

Je huis duurzaam verwarmen met minder aardgas: dat kan met een hybride warmtepomp. Hij werkt samen met je cv-ketel op gas en is een goede tussenstap naar een vol-elektrisch huis. Je CO2-uitstoot voor verwarming en warm water daalt met zo’n 25 procent. Nog 2 pluspunten: je kunt nu subsidie krijgen voor de warmtepomp én je energierekening gaat omlaag!

Warmtepomp hybride binnen en buiten 750x1125.jpgDe hybride warmtepomp werkt op stroom. Je koppelt hem aan je cv-ketel. De warmtepomp zorgt voor een groot deel van de warmte in huis. De cv-ketel springt bij als het buiten heel koud is en zorgt voor je warme water in de badkamer en keuken. Je kunt de warmtepomp aansluiten op je huidige cv-ketel of op een nieuwe ketel. Heeft jouw huis overal iets van isolatie (in dak, gevel én vloer) en dubbel glas? Dan kun jij meteen aan de hybride warmtepomp!

De afgelopen jaren hebben we al meer dan 300 hybride warmtepompen geplaatst in de gemeente Berkelland.

In de praktijk is een gasbesparing van 25- 50% realistisch. Wat in uw situatie het rendement kan zijn van een hybride warmtepomp komen we graag bij u thuis uitleggen.

Ook hebben we bij onze showroom een werkende hybride warmtepomp hangen, dit om het geluid van de buitenunit te kunnen laten horen. In de praktijk blijkt voor de meesten hierna het geluid geen issue meer te zijn.

Atag cv en Elga hybride warmtepomp
Hybride warmtepompen
klik hier en bel