Martin’s Methode:

Thuis of in de showroom goed luisteren (en vragen) naar de woonwensen. Aan de hand van deze analyse een gedegen advies over mogelijkheden enoplossingen.Duidelijke afspraken over de materialen  en duur en aard van de werkzaamheden.Voor het juiste budget en precies op tijd voor 100% opleveren (in éénkeer).Vakmanschap staat voorop.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze opdrachtgevers waarbij geldt dat een  afspraak ook echt afspraak is. Op basis van een eerlijke en heldere werkwijze kunnen wij het woongenot van onze opdrachtgevers optimaliseren. Hierdoor verdienen wij  het vertrouwen van klanten die er zeker van kunnen zijn dat hun woning ook voor de toekomst het maximale aan wooncomfort en waarde oplevert. Op een ambachtelijke wijze verwerken wij de nieuwste technieken en producten en leveren wij in een keer en voor 100% het werk op.

Mensen:  Het welbevinden en de tevredenheid van onze klanten stellen wij voor alles! Dit kunnen we alleen maar realiseren door met z’n allen, waarbij ook de samenwerkingspartners een zeer belangrijke rol spelen, consequent en als een team Martin’s Methode naleven. De leveranciers waar we zaken mee doen zijn ook aan de hand van deze instelling geselecteerd. Die hebben veelal aan een woord genoeg om aan onze kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

Merken:  Wij leveren uitsluitend A-merken die voldoende  keuzemogelijkheden binnen het assortiment bieden, intelligentie oplossingen aandragen en ook klaar zijn voor de toekomst  qua design, besparingen, gebruiksgemak en garantie.

 

Meerwaarde: We komen onze afspraken ten aanzien van werkzaamheden en budgetten altijd na. Houden goed contact met de klant als zaken anders lopen dan we van te voren gedacht hebben. De juiste analyse voor aanvang van de werkzaamheden garandeert  de beste oplossing voor de juiste prijs. Kwaliteit ,in alle facetten van ons werk, laat zich gelden door een oplevering  op tijd die naar volledige tevredenheid en dus goed is. Wij zijn altijd in de buurt als er storingen zijn of service verleend moet worden.

Mogelijkheden:  Alle oplossingen en producten die wij leveren staan in het teken van het maximaliseren van het woongenot van onze relaties, ook tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Onze opdrachtgevers kunnen er zeker van zijn dat zij met ons de best mogelijke investering in hun woning doen. Het is leuk om met ons zaken te doen! Wij zijn gek op ons vak!

“Koopman”:

Martin Koopman is  geen handelsbedrijf, Martin is dan ook geen koopman! Op basis van respect voor mens (klant en medewerker) en milieu gaan wij langdurige relaties met onze opdrachtgevers  aan. Wij leveren de beste oplossingen voor de juiste prijs.

klik hier en bel