Zonnepanelen

Wij zijn specialist op het gebied van energiebesparing! Voor zonnepanelen en andere energiebesparende producten kijk op www.zonzaak.nl

 

Read more

Verwarming

 

Onderhoudscontract.

Verwarmingsinstallaties zijn bij ons in goede handen, we hebben een 24 uurs service zodat we u in geval van storingen snel van dienst kunnen zijn.
We altijd telefonisch bereikbaar voor storingen, soms dient u een  voicemail in te spreken, een monteur neemt dan zsm contact met u op.

Mocht het door een slechte verbinding voor ons niet mogelijk zijn om de telefoon direct aan te nemen wordt u zo snel mogelijk terug gebeld.

Een duur onderhoudsabonnement met allerlei opties kennen wij niet, bij ons betaald u alleen voor werkzaamheden die wij uitvoeren.
Voor onderhoud van cv ketels en voor kleine storingen berekenen wij een vaste prijs. 
Wanneer u regelmatig onderhoud door ons laat uitvoeren berekenen wij geen voorrijkosten binnen de gemeente Berkelland.
Een aantal tarieven staan op deze site, voor overige tarieven kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Als het onderhoud is uitgevoerd krijgt u een sticker op de ketel waarop vermeldt staat wanneer er onderhoud is gepleegd en wanneer het wenselijk is dat het weer gebeurd,dit wordt door ons ook geregistreerd.Wanneer u er prijs op stelt dan ontvangt u van ons automatisch een mailtje of telefoontje wanneer de volgende onderhoudsbeurt weer nodig is.

Wilt u graag een afspraak maken, dit kan van maandag tm vrijdag van 730 uur tot 1730 uur.

Ook kunt u via Whatsapp of Facebook een privebericht sturen.

 

 

Energiebesparing:

De gasprijs wordt steeds hoger in Nederland, zodat het zeer interessant wordt om ,naast het vervangen van de cv ketel, ook de rest van de installatie eens na te kijken.

Lees meer: Energiebesparing: