Sinds  kort is het mogelijk om een recensie over ons op deze site te plaatsen en te delen met anderen.Graag willen we u uitnodigen om uw ervaringen hier te delen.

Met vriendelijke groet,

Martin Koopman

voeg recensie toe
Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
anti spam * Captcha ImageReload Image
   
 

Peter: Lekkage vanuit badkamer

Onlangs zagen we waterdruppels door het houten plafond van het toilet komen. Daarboven bevindt zich de badkamer. Wat nu? Contact opgenomen met Martin Koopman. Hij kon op zeer korte termijn al een vooronderzoek komen doen. De badkamer was niet heel lang geleden gerenoveerd en ik vermoedde dat de oorzaak wel eens in een soldering zou kunnen zitten. In overleg is het plafond van het toilet verwijderd zodat we een deel van de waterleidingen en de afvoer konden bekijken.

 

Er hingen inderdaad waterdruppels aan de warmwaterleiding. Met geavanceerde apparatuur heeft Martin de oorsprong van het probleem opgezocht zodat er met zo min mogelijk schade aan herstel kon worden begonnen. Een collega tegelzetter heeft vervolgens enkele tegels verwijderd en nadat het lek vakkundig is hersteld zijn de tegels weer aangebracht en is het geheel netjes opnieuw gevoegd. Eerlijk is eerlijk, je ziet er niets meer van. Top!

 

Daarnaast heeft Martin nog een paar extra beluchters op verschillende afvoerpijpen geplaatst zodat de Sani Broyeur niet langer de sifons leeg zou zuigen bij het wegspoelen. Ook dat is naar tevredenheid opgelost.

 

Naast de technische invulling waarbij Martin zijn vak duidelijk verstaat is het ook prettig samenwerken. Hij is goed bereikbaar, belt altijd terug en komt met goede ideeën.                            

donderdag 26 juni 2014

Bianca Oost ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Zonnepanelen, verwarming en dakbedekking

Beste lezer, wij hebben Martin gevraagd om langs te komen voor zonnepanelen. We kregen het tijdens ons gesprek ook over de verwarming in de convectorput. Deze was al zeer oud, verkeerd geplaatst en was duur in gebruik. Wij wilden hier wel een keer wat anders. Na een goede uitleg en natuurlijk een duidelijke kostenbegroting, is er opdracht gegeven en is de nieuwe convector geplaatst. Dit ging zeer vakkundig, bovendien werd de omgeving opvallend netjes achtergelaten. Nadien werd de aansluiting voor de zonnepanelen gemaakt in de berging, heel deskundig moet ik zeggen. Korte tijd later kwamen de zonnepanelen. Ze werden aangesloten en alles werkte perfect! Er werd ook nadien natuurlijk goede uitleg gegeven. Een tijdje later bleek er lekkage te zijn na een hevige regenbui, op het dak van een ander gedeelte van de woning hoor (niet bij de zonnepanelen). Ik belde Martin, hij was er snel om het dak te inspecteren. Hij heeft mij daarbij verschillende opties voorgelegd, maar ook deskundig en eerlijk advies gegeven. Op dit gedeelte van het dak is er inmiddels nieuwe dakbedekking gelegd. Ook dit is secuur gedaan. Wij ***en Martin en zijn team zeker aanraden. Martin is eerlijk, vraagt een reële prijs en zijn hele team werkt keurig netjes. Hij is zeer betrouwbaar. Wij hebben niet voor niets verschillende klussen door hem laten uitvoeren!!! Gr. Cor en Bianca

donderdag 05 juni 2014

 

Powered by Phoca Guestbook