Zonzaak.nl

Sinds medio 2012 zijn wij gestart met www.zonzaak.nl.

Zonzaak.nl is onze website waar U veel informatie kunt vinden over de toepassing van duurzame producten, begonnen met zonnepanelen en zonneboilers en daarna de focus verlegt naar een compleet pakket van duurzame maatregelen om uw bestaande particuliere woning energiezuiniger te maken. En daarmee ook de maandlasten fors te verlagen.

Op dit moment zijn we gestart met de verbouw van onze showroom, alle radiatoren zijn eruit en er komen allemaal producten in die een besparing leveren op het gebied van gas, water,verwarming en elektra. Denk hierbij aan zonnepanelen ,zonneboilers, heatpipes, Elga warmtepomp,ledverlichting ,lowh2o convectoren, vloerverwarming infrezen enz enz.

Ook willen we een partner zoeken die voor ons het na-isoleren van een woning kan verzorgen, denk hierbij aan HR glas en spouwmuur of dak-en vloerisolatie.

Omdat het toch iets bijzonders wordt en het tussen de bedrijven door in orde wordt gemaakt, is de verwachting dat eind dit jaar de showroom wordt opgeleverd. In de tussentijd kunnen we U op andere manieren voorzien van een prima advies waarbij ons kernwaarden erg belangrijk zijn. Wat dat zijn?? De Methode van Martin natuurlijk!


We zijn er van overtuigd dat Zonzaak.nl garant staat voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, deskundig advies, goede nazorg en de vertrouwdheid van een bedrijf om de hoek die dit jaar al 18 jaar bestaat.